Yoga

Kom ook Yoga beoefenen bij Balans & Flow in Emmeloord. Tijd voor jezelf nemen is in deze hectische en drukke wereld enorm belangrijk. Yoga helpt jou om weer in balans te komen en dicht bij jezelf te blijven. Met Yoga kom je weer in evenwicht en brengen we lichaam en geest weer bij elkaar. Yoga brengt rust, maakt je soepel qua lijf en spieren. Yoga is 99% ervaren en 1% theorie. Niks geen zweverig en saai gedoe, maar weer terug in balans komen (en blijven) met je hoofd en lijf. Kies je voor het beoefenen van Yoga, dan kies je voor een optimaal ontspannen gevoel.

In ons vaak stressvolle bestaan hebben we behoefte aan ontspanning. We hebben veel lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, maagklachten e.d., maar ook psychische klachten, nervositeit, spanningen, burn-out, depressie en ga zo maar door. Yoga kan hierbij helpen.

Yoga voor wie?

De kracht van Yoga is dat iedereen Yoga kan beoefenen. Jong of oud, man of vrouw. Ieder lichaam is anders en bij iedereen zien de houdingen er anders uit. De houdingen doen voor iedereen hetzelfde op ieder niveau. Je hoeft niet lenig te zijn. Yoga biedt ontspanning voor iedereen.

Bij Balans & Flow Yoga in Emmeloord kun je het ervaren.

Klik op een pagina hieronder:

Onze mooie yoga ruimte huren? Dat kan!

De prijzen voor de verhuur zijn als volgt:
Per uur:  €25,-
Dagdeel - 4 uur:  €70,-
Hele dag - 8 uur:  €120,-
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

cta-afbeelding-

INTUÏTIEF DANSEN

Dans jezelf weer in balans!

  • Kom weer in balans door intuïtief te bewegen
  • In een groep lekker dansen
  • Conditie opbouwen
  • Voel je weer lekker in je vel

Elke donderdag om 13.00 uur en om de week dinsdag om 16.00 uur. 

Wil jij ervaren wat dans voor jou kan betekenen? Meldt je hier aan!