Over mij

Mijn naam is Elize Guiamo en ik woon met mijn 2 zoons en hond in Emmeloord.

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met yoga bij Lekker in je lijf yoga. De eerste keer bij Catherine in de les rolden de tranen me over de wangen en ik voelde aan alles dat ik hier moest zijn. Ik zat destijds nog midden in mijn alcoholverslaving en was zoekende naar rust en wie ik ben.

Door mijn verslaving heb ik altijd mijn gevoel weggeduwd. Ik verdoofde mezelf al vanaf mijn pubertijd. Maar augustus 2021 geleden kwam daar verandering in. Voor de zoveelste keer zocht ik hulp en ging ik op onderzoek uit. Wie ben ik en wat past bij mij?

Ik kwam steeds meer in aanraking met spiritualiteit en Catherine leerde mij dat ik mijn energie kon beschermen. Ik voelde zoveel, maar wist er niet mee om te gaan. Door yoga, sporten en meditatie voelde ik me steeds krachtiger worden. En ik wist dat ik dat wilde doorgeven aan andere mensen.

Ik heb 20 jaar in de kinderopvang gewerkt en ik wilde dat niet tot mijn pensioen blijven doen. Ik ben daar weggegaan, met het idee om voor mezelf te gaan beginnen: Anderen helpen die ook verslaafd zijn, dat was wat ik wilde. Mijn eigen bedrijf.

Na het een en ander te hebben uitgezocht kwam ik niet heel veel verder. Ik besloot naar mijn lichaam te luisteren en mezelf rust te gunnen. Dat heb ik gedaan, en zomaar kwam de yogastudio op mijn pad. Ik mocht al een aantal keer cacaoceremonies geven in de studio. De energie is er zo goed!

Catherine is zoals velen weten geëmigreerd naar Zweden en ik voelde aan alles dat dit mijn kans was. En die heb ik gegrepen!

Catherine heeft me veel geleerd en zelf ben ik nog steeds in ontwikkeling om yoga te geven. Ik vertrouw op mijn intuïtie en geef les vanuit mijn hart!

Daarnaast geef ik ook massages en reiki. En ben ik bezig om een traject te maken voor mensen met verslavingen. Mijn kracht is nu om te voelen. Voelen wat ik nodig heb en wat mijn volgende stap gaat zijn. Hoeveel angst ik ook voel, ik durf het aan!

Hoe mooi is het dat alles wat ik heb geleerd dat ik daar anderen ook mee kan helpen. Op weg naar hun herstel en zelfliefde!

En omdat ik kinderen echt fantastisch vind, geef ik ook kinderyoga. Houd mijn facebook en Instagram in de gaten voor de data. Dat zelfde geldt voor de cacaoceremonies!

Voel je welkom!

cta-afbeelding-

Kom genieten van een welverdiende massage

Bij Balans & Flow Yoga kun je op afspraak een massage boeken die wordt gegeven in de Yoga studio in Emmeloord, Noordoostpolder. Kom ook genieten van een heerlijke ontspannende holistische massage.

Je bent welkom!